2013. június 10., hétfő

Klaus és Caroline bűvös útján


Julie Plec producer és Arielle Kebbel öntött tag ugyanúgy riporterekhez, naplóírókhoz és rajongókhoz csatlakoztak hogy nézzenek egy különleges szűrést azután adjanak választ néhány szaftos kérdésre az Alamo Drafthouse Cinemánál.  

"A Klaroline dologgal az, ami épp annyira vicces, az, hogy írtuk azt amikor  3.évadban mikor Klaus a vérét adja Caroline-nak.Elő vettül  ezt a fiatal, csillogó szemű lányt és egy  öreg vámpírt és egy pillanatot adtunk neki.- mondja Julie. - Micsoda egy pillanat volt.A különbségek úgy tűnnek, hogy csak közelebb hozzák őket.Azt gondoltuk, hogy ez érdekes volt, hogy Klaus annyira szívtelen volt, - mond Julie, - és amikor láttunk, ezt a két külömböző karaktert együtt még többet akartunk.Caroline abban a pillanatban mikor haldolott elmerült  Klaus jellemző bájaiban. - Julie nem szándékozza Klausnak,hogy egy puhány legyen.-Itt van ez a karakter, ami utálatos, teljesen utálatos, és nem akarjuk,hogy egy elpunnyadt hibrid legyen.
ő egy  gazember,- mondja.Demég Julie Plec se   tudja tagadni, hogy a kémia Caroline és Klaus között erőteljesebb, mint a legtöbb másik erő. - "
Klaus és Caroline bűvös útja még találkozni fog"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése